fbpx

kit harington

Kit Harington kao Jon Snow (foto: HBO)

Riječ je o prvoj spin-off seriji HBO-ovog hita čija će se radnja odvijati nakon događaja iz izvorne serije.

Legenda o Jonu Snowu još nije do kraja ispričana. The Hollywood Reporteru javlja da je Kit Harington potpisao ugovor za ponavljanje uloge u nadolazećoj seriji koja će služiti kao nastavak “Game of Thrones”.

Riječ je o prvoj spin-off seriji HBO-ovog hita čija će se radnja odvijati nakon događaja iz izvorne serije. U slučaju lika Jona Snowa, zadnji put smo ga vidjeli kako ide sjeverno od Zida nakon što je ubio Daenerys Targaryen.

Vijest je iznenađujuća iz više razloga. Na primjer, programski predsjednik HBO-a Casey Bloys prethodno je odbacio spin-off seriju s izvornim GoT zvijezdama. I sam Harington je javno govorio o utjecaju koji je igranje Jona Snowa imalo na njegovo mentalno zdravlje, što ga je na kraju navelo da se prijavi na rehabilitaciju 2019. godine. “Prošao sam kroz neke poteškoće s mentalnim zdravljem”, rekao je u intervjuu za SiriusXM 2021. “Mislim da je to bilo izravno zbog prirode serije i onoga što sam radio godinama.”

Projekt o Jonu Snowu je sedma poznata spin-off serija “Game of Thrones” u razvoju na HBO-u. “House of the Dragon”, prednastavak o kući Targaryen, trebao bi se premijerno prikazati 21. avgusta. Ostali projekti uključuju “The Sea of ​​Snake” o Lordu Corlysu Velaryonu; “10 000 Ships” o ratnici princezi Nymeriji; “A Knight of the Seven Kingdoms” prema Martinovim fantastičnim romanima “Tales of Dunk and Egg”; i dramsku animiranu seriju pod nazivom “The Golden Empire”.

RDD

 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU