fbpx

Neuk, nepismen, sramotan, uvredljiv za uho, oko i želudac...

toma

Piše: Ana Lalić

Pa sunce ti ono preCedničko, neuko, nepismeno, sramotno! Uvredljiv si, Tomislave Nikoliću, ne samo zato što si srpski radikal, četnički vojvoda i opet srpski radikal, već si uvredljiv i za uho i za oko i za želudac! Sa obzirom da si, kako pokaza danas, svoj eruditizam obogatio i vrsnim poznavanjem medicine, pojasniću: mučan si, Nikoliću, i sa aspekta otorinoralingologije, gastroenterologije, nadasve ginekologije!

Svaki put kada zaustiš, preCedniče, unerediš se na svakog stanovnika ove tužne, pretužne zemlje Srbije koji je ikada pohađao neke škole i stekao, a ne pazario, neke diplome!

I kada si nas već tako dositejski prosvetlio da je “ginekologija znanje o ženi”, ja te, evo, preklinjem, preCedniče, da posetiš urologa. To ti je onaj što (vodeći se tvojom logikom) poseduje “znanje o muškarcima”. Možda će te on razumeti, pa potom i nama rastumačiti, šta zaboga pokušavaš da kažeš, čoveče?! Tada će mi možda, ali jako možda, biti jasno kojom si se ti to kosmičkom zajebancijom, božijim vodviljom Ili nekim galatičkim poremećajem našao na ikakvom mestu udaljenom više od 1,5 km od Bajčetine, a kamoli predsedničkom?!

Jedno je sigurno: jedno od nas dvoje ima ozbiljnu dijagnozu.

PS. Papa test mi je negativan.

Sa gnušanjem,

Ana Lalić

Izvor: autonomija

 

 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU