fbpx

Banner zeneBiH 2 1 810x343

Ukoliko želite, projekat #ŽeneBiH možete podržati na nekoliko načina.

ŽELIM BITI SPONZOR/ICA PROJEKTA

Sredstva koja su potrebna odnose se na isplate honorara za ilustratorice, lekturu knjige, prelom, štampanje i ostale troškove produkcije knjige. Ubrzo krećemo sa crowdfunding kampanjom kojom ćemo prikupljati dio sredstava za knjigu. Ukoliko želite  podržati projekat nevezano za crowdfunding kampanju i biti jedan/jedna od prvih sponzora/ica, to možete učiniti putem:

  • PayPal-a
  • ili transakcijom na račun Unicredit Bank: 3387202515460748 (Hatidža Gušić).

Ukoliko vam budu potrebne bilo kakve druge informacije (npr. adresa), javite nam se na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.. Molimo vas i da nam javite na e-mail da li želite da vas navedemo punim imenom i prezimenom, pod inicijalima ili anonimno. Za sve naše sponzore/ice čuvamo posebno mjesto u knjizi.

ŽELIM VAM PREDLOŽITI IDEJU

Sve ideje su dobrodošle. Ukoliko imate neku ideju kako ovaj projekat možemo nadopuniti, proširiti ili poboljšati, pišite nam na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

ŽELIM PODRŽATI #ženeBiH SVOJIM UMIJEĆEM / ZNANJEM / INFORMACIJAMA

Ukoliko imate neko posebno umijeće ili znanje sa kojim vjerujete da možete doprinijeti projektu ili ukoliko imate informacije o značajnim ženama BiH koje biste željeli/e podijeliti sa nama, ukoliko raspolažete historijskom građom, ili posjedujete neku drugu vrstu informacija koje bi nam mogle pomoći, javite nam se na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

ŽELIM DA SVI/E ZNAJU ZA #ŽeneBiH

Dijelite, dijelite, dijelite! Dijelite informacije koje objavljujemo sa svojim prijateljima/cama, kolegama/icama, partnerima/cama i pozovite ih da prate projekat. Pomozite nam da zajedno radimo na širenju svijesti o ženama koje su ostavile i ostavljaju neizbrisiv trag u historiji BiH.

mreza-mira.net

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU