fbpx

Amy Wienhouse

Biografski film o Ejmi Vajnhaus koji detaljno opisuje njen život i kratku, ali i uspješnu karijeru napokon bi trebalo da počne da se snima, a rediteljka filma će biti Sem Tejlor Džonson.

Takođe je poznato da će film nositi naziv "Back to Black" po jednom od Ejminih najvećih hitova, kao i da je scenario povjeren Metu Grinhalgu.

Do sada je snimljeno nekoliko dokumentarnih filmova o pjevačicinom životu. 

Film o životu i karijeri Ejmi Vajnhaus trebalo je još 2015. godine da snima irska režiserka Kristen Šeridan sa Numi Rapas u glavnoj ulozi, ali do realizacije filma nikada nije došlo.

Sljedeći pokušaj bio je 2018. godine kada je film trebalo da režira Alison Oven, ali nije realizovan, jer je otac pokojne Ejmi Vajhaus stopirao snimanje tvrdeći da film nije dobio dozvolu porodice Vajnhaus niti njene diskografske kuće. Tada je utvrdio da se oni koji stoje iza projekta nisu ni obratili njenoj porodici niti diskografskoj kući njegove pokojne kćerke, odnosno kompaniji "Universal". Navodno je tada rekao za TMZ: "Ne mogu da budu toliko glupi. Svi znaju da moraju da dobiju odgovarajuće dozvole."

Film će se temeljiti na knjizi Dafni Barak-Erez "Saving Amy", a trenutno je u fazi kastinga za glumce.

Kako prenosi Variety, biografski film navodno ima podršku Zadužbine porodice Vajnhaus, uključujući i dozvolu njenog oca Miča.

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU