fbpx

Nakon širenja zlokobnih vijesti kako izbjeglice mijenjaju rutu, te sada glavna destinacija postaje Hrvatska, odmah je alarmiran i okupljen Stožer za obranu hrvatskog Vukovara.
Priopćenje je pročitao Tomislav Josić:

stozerzaobranu

„Danas, opet po tko zna koji put, neprijatelji našeg naroda dolaze iz pravca Srbije s namjerom da se vječno nastane na našoj svetoj zemlji. Ovaj put radi se o Arapima, već ih je ušlo na X-ak, a dok završim s tiskovnom konferencijom možda će ih biti C pa čak i M. Useliti će se u naše hrvatske prazne kuće, preorati će naše zapuštene hrvatske oranice, izlovit će našu hrvatsku dunavsku ribu, te će tražiti svoje pismo i jezik, kao i Srbi, stoga smo prinuđeni uvesti protumjere što je hitnije moguće.

Jednotrećinskom (I/III) manjinom smo izglasali da se iz uporabe što prije izbace arapski brojevi te da se uvedu rimski, a prijedlog smo već poslali svim školama na području Vukovara i okolice. Rim nam je oduvijek bio saveznik te ne vidimo razloga zašto bismo koristili opasne arapske brojeve koji su nam neprijatelji još od XIV-og stoljeća. Mi nismo MCMXCI godine uzeli oružje u ruke da bi nam XXIV godine kasnije neki govorili čijim pismom da pišemo i kako da govorimo. Ovo je MMXV godina i to svima treba biti jasno, dosta nam je tuđin govorio i određivao kako ćemo živjeti, govoriti i pisati.

Arapske i srbske snage još jednom pokazuju koliko nas mrze, te smo već načuli kako se iz redova SDSS-a spremaju da nam uvale kajlu te će tražiti od međunarodne zajednice pravo na pisanje rimskih brojeva na ćirilici protiv čega ćemo se boriti svim snagama do zadnje kapi krvi!

Iz gore navedenih razloga do daljnjeg odbijamo primati izdašne penzije ili bilo kakve novčane iznose koji su okaljani arapskim brojevima.“

Dana XVI.IX.MMXV.

S vjerom u rimskog katoličkog Boga i hrvatski narod

SOHV

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU