fbpx

Koordinacija katoličkih udruga “Srce Isusovo” najavljuje kontraprosvjed prosvjedu protiv Cjelovite kurikularne reforme.

vrag crveni

Prema priopćenju glasnogovornika Ilčića, želi se skrenuti pozornost na pojavu opasnih zloduha komunizma, antihrvatstva i antikatoličanstva, koji se, kako je objasnio i kardinal Bozanić, opasno, kao demonov zadah, šire našim medijskim prostorom. Rezulatat svega je i današnji prosvjed protiv ukidanja štetne i antikatoličke kurikaularne reforme, na koji se želi odgovoriti kontraprosvjedom.

Tvrdnju da je prisustvo zloduha već ozbiljno nagrizlo društvo potkrepljuju brojni dokazi, rekao je Ilčić. Jedan od najuvjerljivijih je iskustvo izvjesnog don Josipa Radića koji je prilikom uobičajene egzorcističke seanse otkrio najgoreg od svih zloduha – Josipa Broza Tita glavom i bradom.

zloduh

Kontraprosvjed će započeti u 17:30 ispred Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Zagrebu. U uvodnom dijelu je planirana zajednička molitva, bdijenje, klečanje na kukuruzu ( tip FAQ 2016 sa oštrim bridovima ), zajedničko bičevanje i moljenje krunice.  Potom će sudionici uz povike “Iš, zloduše, iš” poći tjerati zloduha ulicama naše metropole.

Organizatori napominju da na kontraprosvjed nipošto ne dolaze osobe koje su eventualno mastrubirale nakon zadnje ispovijedi jer se time drastično umanjuje efekt kontraprosvjeda.
Izvor: Glac Konsila

KontraPortal

 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU