fbpx

6zeljezna

Jutros se u neposrednoj blizini bivšeg graničnog prijelaza SFRJ Šentilj-Spielfeld dogodila nevjerojatna prometna nesreća, na sreću bez ljudskih žrtava.

Ova nesvakidašnja nesreća dogodila se samo nekoliko stotina metara od bivše granice SFRJ i Austrije, kada je zbog klizavog kolnika pedesetjednogodišnji Saša Tomić iz Samobora sletio s ceste i zabio se u neukonjen ostatak Željezne zavjese.

Na mjesto nesreće odmah su pristigli vatrogasci kako bi pomoću škara i rezača za željezo oslobodili Sašu koji je ostao zaglavljen u vozilu. On i suputnici su brzo oslobođeni iz zaglavljenog automobila. Svi su zadobili samo lakše ozljede i ogrebotine.

“Ne znam kaj da vam velim. Sretni smo da smo živi, ova Željezna zavjesa je fakat tvrda. Baš imamo peh, sakupili smo novce za benzin i odlučili otići na izlet u Austriju. Planirali smo do Leibnitza, a možda čak i do Gratza, da se prisjetimo kako smo nekada punih novčanika i rezervoara išli šopingirati, i kako je bilo dobro dok je Željezna zavjesa bila posvuda oko nas. I evo što nam se dogodilo. Dobro je, ipak smo ostali živi”, izjavio nam je još uvijek vidno potreseni Saša.

Kontraportal.com 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Da - 88.5%
Ne - 9.4%
Nije mi bitno - 1%

Ukupno glasova: 96
Glasanje u ovoj anketi je završeno
Da - 9.3%
Ne - 88.4%

Ukupno glasova: 43
Glasanje u ovoj anketi je završeno

NAJČITANIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU