fbpx

Zbog kiše 1. Banjalučki piknik se održava dan ranije

Prvi „Banjalučki piknik” će se održati 16.09., umjesto 17.09. kako je prethodno predviđeno, na izletištu Trešnjik, a cilj ovog događaja je oživljavanje najljepšeg  izletišta grada i promovisanje  ljepote grada Banjaluke. Ovom prilikom želimo da promovišemo i zdrav način života, sportsko rekreativno druženje, porodične vrijednosti i prijateljstva, kao i vraćanju prirodi, te čuvanju iste.

3vikend

1.Banjalučki piknik je inicijativa pokrenuta od strane kompanije Krajina klas, koja sa svojim brendom “Manja” zajedno sa Inicijativom građana “Rekreativna zona Banja Luka” želi da pokrene događaj koji će postati tradicionalan i održavati se svake godine. Takođe, radi sudjelovanja u poboljšanju sadržaja i dostupnosti javnog prostora za osobe s invaliditetom, zajedno s RZBL I Istraživačkim centrom za prostor, radimo na pokretanju inicijative “Pristupačnost za sve”, koja će službeno učiniti područje Banj Brda dostupnim osobama s invaliditetom .

Srećni smo što su kompanije Zlatiborac, Tropic Centar Banja Luka, Dukat, Vitinka i Milkos prepoznale značaj ovog događaja i zajedno sa nama odlučili da budu dio 1.Banjalučkog piknika.

Piknik je otvoren za sve starosne grupe,  ulaz se NE naplaćuje, igre su prilagođene i za naše najmlađe goste. Sve ljubitelje sportskog i timskog duha, čekaju reketi, lopte i društvene igre.

Za one malo starije spremili smo Piknik frizbije, a svi su dobrodošli da ponesu svoje lopte, opremu za badminton, itd. Kako su nezaobilazan dio piknika i fini zalogaji, svi posjetitelji piknika moći će uživati u sendvičima sa vrhunskim pecivom iz pekare Manja, Zlatiborac mesnim proizvodima i Presedent sirevima, kao i uživati u Dukat fit jogurtima, osvježiti se Vivia sokovima i Ella vodom, uz svježe voće i povrće, kao i salate za koje je zadužen Tropic Centar Banja Luka.

Za one koji se subotom vole u hladu opustiti uz lagano štivo, na raspolaganju je i mala biblioteka na otvorenom, sa zanimljivom beletristikom, a naši dragi prijatelji iz Fashion Beauty Love-a, Talas-a opremiće kutak za čitanje sa svojim izdanjima časopisa, za savršenu oazu stvorenu za opuštanje za starije generacije –  tinejdžere, odrasle, mame i tate, bake i djedove!

O muzičkoj atmoseri 1.Banjalučkog piknika brinuće DJ Freak, koji će svojim izborom muzike da osvježava jesenje sate.

1.Banjalučki piknik se održava od 12:00 h do 16:00 h na izletištu Trešnjik.  Ima li boljeg predaha od naporne sedmice od piknika subotom i druženja u priprodi? Čekaju vas dekice s pogledom na grad, za ležerno piknik druženje. Na izletištu Trešnjik možete uživati u jesenjem doručku na travi ili ručku, u zavisnosti kad volite da ustajete subotom.

Osunčana livada na Trešnjiku biće idealno mjesto za odmor uz lagane muzičke note i slasne zalogaje koje ćemo imati.

Vidimo se!