fbpx

„The Acolyte“: Stiže još jedna serija iz univerzuma „Ratova zvijezda“

„The Acolyte“: Stiže još jedna serija iz univerzuma „Ratova zvijezda“

Star Wars/ Foto: Youtube screenshot

Disney je objavio prvi trailer za dugoočekivanu seriju The Acolyte, smještenu u svemir Ratova zvijezda (Star Wars).

Seriju je kreirala Leslye Headland, a glavne uloge igraju Amandla Stenberg i Lee Jung-jae, piše Index.hr.

Radnja serije događa se 100 godina prije Ratova zvijezda I: Fantomske prijetnje, kada je Jedijski Red bio na vrhuncu. Stenberg glumi Mae, bivšu učenicu uglednog Jedi učitelja Sola, kojeg tumači Lee Jung-jae. Sporedne uloge igraju Manny Jacinto, Carrie-Anne Moss, Rebecca Henderson, Jodie Turner-Smith i mnogi drugi.

Službeni sinopsis za The Acolyte glasi: "Istraga šokantne serije zločina dovodi uglednog Jedi učitelja Jung-jaea u sukob s opasnom ratnicom iz njegove prošlosti, Stenberg. Kako se pojavljuju novi tragovi, njih dvoje putuju mračnom stazom na kojoj zlokobne sile otkrivaju da nije sve kako se čini."

Obožavatelji ne mogu dočekati seriju

Trailer je oduševio velik broj obožavatelja Ratova zvijezda, a neki od njih pohrlili su na društvene mreže gdje su podijelili svoja mišljenja.

"Sviđa mi se što su stavili naglasak na borilačke vještine", "Pretpostavljam da ćemo 4. maja dobiti duži trailer, ali jako mi se sviđa ovo što sam vidio", "Uzbuđen sam zbog ove serije", "Izgleda super, definitivno ću pogledati seriju", "Nadam se da će biti kao Andor, a ne kao Obi Wan", samo su neki od komentara obožavatelja.

The Acolyte dolazi na Disney+ 4. juna.