fbpx

Serija „Frejžer“ se vraća na male ekrane

frasier reboot

 Foto: Chris Haston/Paramount+

Još 2021. godine, Kelsi Gremer najavio je da će biti snimane nove epizode „Frejžera“, popularnog američkog sitkoma u kome je ovaj glumac tumačio naslovnog junaka – psihijatra Frejžera Krejna.

Sad je potvrđeno da će nova sezona serije imati svoju premijeru u SAD i Kanadi na striming servisu Paramount+ 12. oktobra, a već dan kasnije i u ostatku svijeta, piše Danas.

„Snimljena uživo pred publikom u studiju Paramaunt u Los Anđelesu, nova sezona prati Frejžera Krejna u sljedećem poglavlju njegovog života u Bostonu, gdje ga čekaju novi izazovi, nova prijateljstva i veze, ali i neki stari ciljevi koje je dugo čekao da ispuni“, stoji u sinopsisu nove sezone popularnog sitkoma.

„Frejžer“ se inače emitovao 11 sezona u periodu između 1993. i 2004. Podsjećamo, u pitanju je bio spinof sitkoma „Kafić ‘Uzdravlje'“, jednog od najvećih američkih televizijskih hitova ikada.

U novim epizodama serije nećemo gledati Dejvida Hajda Pirsa, koji je igrao Frejžerovog brata Najlsa, a neće se pojaviti ni Frejžerov otac Martin, koga je tumačio pokojni Džon Mahoni.

Ljubiteljima „Mućki“ biće drago da znaju da značajnu ulogu u novoj sezoni „Frejžera“ ima Nikolas Lindherst, koji je igrao u Rodnija u popularnoj britanskoj seriji. On tumači Alana Kornvola, Frejžerovog druga s fakulteta, koji radi kao profesor.

Kelsi Gramer je nedavno izjavio da je nova verzija „Frejžera“ još smješnija od stare i da će se gledaoci odmah zaljubiti u nove likove.