fbpx

Objavljen trailer za film o Whitney Houston ‘I Wanna Dance with Somebody’

I Wanna Dance With Somebody

Foto: Sony Pictures

Naomi Ackie glumi Whitney u biografskom filmu koji se temelji na epskom životu i muzici kultne pjevačice.

“I Wanna Dance With Somebody”, “I Will Always Love You”, “How Will I Know”, “I Have Nothing”… Zaista je teško izdvojiti, a kamoli nabrojati sve hitove koje je ostvarila jedna od najvećih pop diva svih vremena, Whitney Houston. Dokaz tome je i Guinnessov rekord za najnagrađivaniju umjetnicu svih vremena s više od 400 nagrada uključujući i 6 Grammyja. Uzbudljivu i energičnu priču o njezinom životu i karijeri moći ćemo vidjeti u filmu “I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston” za kojeg je objavljen prvi trailer.

U traileru su prikazani njezini počeci saradnje s muzičkim producentom Cliveom Davisom te najupečatljiviji trenutci i koncerti iz života te karijere. Kao šlag na tortu stavljena je spektakularna Whitneyina izvedba američke himne na Super Bowlu XXV 1991. pred više od 70 hiljada gledatelja.

U ovoj biografskoj drami glavnu zvijezdu igra Naomi Ackie (“Star Wars: The Rise of Skywalker”, “Lady Macbeth”), Stanley Tucci (“Spotlight”, “The Lovely Bones”) glumi muzičkog producenta Clivea Davisa, a Tamara Tunie (“Flight”, “The Devil’s Advocate”) je u ulozi Whitneyine majke Cissy. U ostalim ulogama pojavljuju se Clarke Peters, Nafessa Williams i Ashton Sanders.

Rediteljka filma je Kasi Lemmons (“Harriet”, “Eve’s Bayou”, “Talk to Me”) dok je na scenariju sudjelovao Anthony McCarten, inače 4 puta nominiran za nagradu Oscar te scenarist filma “Bohemian Rhapsody”. Ovaj film je puno više od obične biografije jer kroz radost i emocije slavi život i muziku jedne od najvećih muzičarki svih vremena. Gotovo je sigurno da će ovu biografsku i muzičku poslasticu biti pravi užitak gledati u već prazničnom ugođaju s obzirom da će film krajem godine krenuti s prikazivanjem u kinima.

RDD