fbpx

lisice ruke

M.B. iz Cetinja i policijski službenik M.M. iz Banjaluke uhapšeni su juče u Banjaluci, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Nakon hapšejna navedenih, sinoć su na području Banjaluke uhapšena još dva policijska službenika MUP-a Republike Srpske, P.V. i G.R.

Mediji pišu da je uhapšen Miloš Božović, pripadnik škaljarskog klana. On je je uhapšen na osnovu međunarodne Interpolove potjernice raspisane za krivično djelo teško ubistvo.

M.M. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je kao policijski službenik MUP-a Republike Srpske učinio krivično djelo pomoć učiiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da su dvojica, od tri uhapšena policijska služebnika, inspektori u Odjeljenju za opšti kriminalitet UKP

"Policijski službenici su izvršili pretres lokacija koje koriste lica lišena slobode i tom prilikom u stanu lica M.B. pronađen je pištolj glok sa izbrušenim serijskim brojem i pripadajućim okvirom i municijom, tri pancira, mobilni telefon, novac, SIM kartica, laptop, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti u istrazi. U stanu koje koristi lice M.M. pronađeni su i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela", navode iz MUP-a RS.

O hapšenju M.B. obaviješten je dežurni sudija suda BiH, a hapšenje M.M izvršeno je pod nadzorom Okružnog javnog tušilaštva Banjaluka. U daljim aktivnostima sinoć su na području Banjaluke lišena slobode još dva policijska službenika MUP-a Republike Srpske – lice P.V. i G.R..

"Sva lica će biti saslušana u svojstvu osumnjičenih i pod nadzorom nadležnih tušilaštava, a protiv istih će biti dostavljeni odgovarajući izvještaji. Sva tri policijska službenika biće suspendovana", kažu u MUP-u.

Hapšenje su izvršili policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa pripadnicima Žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

 

https://www.youtube.com/watch?v=8sg2gLy473o&feature=emb_title

 

Nezavisne

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vijesti - Arhiv

Februar 2023
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5