fbpx

1igor

Mladi i uspješni privrednik Igor Dodik, proizvođač jabuka i predsjednik Košarkaškog kluba „Igokea“, polako počinje kampanju za predstojeće izbore, o čemu svjedoči i najava sutrašnje posjete bijeljinskoj Gimnaziji „Filip Višnjić“. Planirano je da u okviru kampanje „Nedelja dobrih stvari“ Dodik Junior sutra razgovara sa učenicima, rukovodstvom škole i gradskim menadžerom Milošem Stevanovićem, a nakon toga u 13. 30 časova planirano je i obraćanje medijima.

Zanimljivo da su domaćini Igoru Dodiku direktor bijeljinske Gimnazije Vladimir Šavija i nedavno imenovani menadžer grada Bijeljine advokat Miloš Stevanović. 

1igor 2

Gradski menadžer Bijeljine Miloš Stevanović je pravni zastupnik Igora Dodika i porodice Dodik.

1igor 3

Njegova Advokatska kancelarija „Stevanović“ u ime svog klijenta Igora Dodika, lani mi je poslala Opomenu pred Tužbu i Zahtjev za ispravkom teksta zbog pisanja o namještenim poslovima i tenderima koje od javnih preduzeća dobija firma „Prointer“, iza čijih velikih poslovnih uspjeha vrlo izvjesno stoji Igor Dodik. 

1igor 4

Već dugo vremena se u javnosti i pojedinim krugovima špekuliše da Milorad Dodik, nakon košarke i privatnog biznisa, namjerava svog sina Igora uvući u politiku, i da bi Igor na predstojećim izborima mogao biti kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske!? 

Činjenica da SRNA i dvorski režimski mediji skupa najavljuju događaje i prate aktivnosti Milorada i Igora Dodika upućuje na zaključak da bi i Dodik Junior mogao krenuti očevim stopama, i uskoro postati aktivni političar i poslanik Narodne skupštine Republike Srpske.

1igor 5

I na kraju da podsjetim da je Igor veoma uspješan mladi biznismen, a njegova firma „Eko fruit“ samo na proizvodnji i trgovini jabukama prošle godine je zaradila čak 626 000 maraka, dok su privatne firme porodice Dodik ostvarile zbirno oko 2 miliona maraka profita u 2017. godini. Prava je šteta što Republika Srpska pod Miloradom Dodikom nije nimalo uspješna kao privatne firme u porodičnom vlasništvu, i što nažalost sva javna preduzeća posluju sa velikim gubitcima i grcaju u dugovima dok privilegovani zarađuju milione.

nebojsavukanovic.info

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vijesti - Arhiv

Maj 2023
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4