fbpx

1dodik i miskovic 2

U Beogradu je povodom Dana Republike Srpske i godišnjice proglašenja prvog Ustava RS u Skupštini grada priređena svečanost u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

Autor: Impuls

Obilježavanju je prisustvovao predsjednik RS Milorad Dodik, premijerka Srbije Ana Brnabić, predsjednici parlamenata Srbije i RS Maja Gojković i Nedeljko Čubrilović, ministri u vladama RS i Srbije…

Dodik se zahvalio predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na dobrim odnosima između Srbije i RS.

I dok Dodik u medijima prikazuje idealnu sliku odnosa sa Vučićem i obostranu nedvosmislenu podršku, istovremeno zadaje niske udarce predsjedniku Srbije gajeći odlične odnose sa njegovim velikim protivnicima.

1dodik i miskovic 3 

Tako Dodik najsrdačnije razgovore vodi upravo sa velikim Vučićevim protivnikom, liderom Dveri Boškom Obradovićem, koji ne krije simpatije prema predsjedniku RS, dok istovremeno najžešće kritikuje predsjednika Srbije.

Nije Obradović jedini, a ni najpoznatiji primjer. Svima su dobro poznati odlični odnosi Dodika i Miroslava Miškovića, tajkuna koji je “na ratnoj nozi” sa vlastima u Srbiji zbog krivičnih i istražnih radnji koje protiv njega vode organi Republike Srbije.

1dodik i miskovic

I dok se u Srbiji bore protiv Miškovića, a Vučić to predstavlja kao jedan od svojih velikih uspjeha karakterišući ova dešavanja kao borbu protiv krupnog kriminala, Dodik čuva odlične odnose sa njim i tako direktno pokazuje da  ne vlada toliki sklad između njegove i Vučićeve politike.

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vijesti - Arhiv

Mart 2023
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2