fbpx

2meeemeee

"Političari su odgovorni za stanje u državi i najviše bi volio da narod uzme blatnjavu motku i počisti sve, pa makar krenuli prvo od mene", rekao je večeras ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić, gostujući u emisiji Puls u programu BN televizije.

Mektić je ponovio i večeras da pravna država ne funkcioniše i da te posljedice trpe obični građani. 

Prema njegovim riječima, najodgovorniji su političari koji rade samo za svoje interese a ne interese naroda koji ih bira.

"Na sceni je erozija institucija", kazao je Mektić, naglašavajući da zbog sprege sudija i političara neće biti ništa od velikih afera kao što je "Pandora", "Banka Srpska", "Pavlović banka"..., a sve su prilike,kaže, da će tako proći i "Bobar banka"

"Političari su odgovorni za stanje u državi i najviše bi volio da narod uzme blatnjavu motku i počisti sve, pa makar krenuli prvo od mene", rekao je Mektić, naglašavajući da je ogromno razočarenje u politiku i političare jer se ne vodi računa o običnom narodu, koji je iz dana u dan sve veća sirotinja.

-Da su pošteni i da ne kradu bilo bi puno više novca i za penzionere, profesore, ljekare i za oboljele"rekao je Mektić.

On se osvrnuo i na sinoćnju humanitarnu akciju prikupljanja pomoći oboljeloj djeci, koja je održana pod pokroviteljstvom predsjednika RS, navodeći da je to još jedna zloupotreba. 

"Pa više novca se ukrade na jednom tenderu nego su sinoć skupili od sms poruka", kazao je Mektić,

"Budite pošteni i kažite da milioni i milioni odlaze na tenderima a vi preko leđa običnih ljudi kupite novac da pomognete oboljeloj djeci", kazao je Mektić, nazivajući to licemjerstvom.

"Nemojte krasti, budite pošteni prema ovom narodu, pa će biti para za sve", rekao je Mektić gostujući u emisiji Puls BN televizije.

BN televizija 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vijesti - Arhiv

Jun 2023
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2