fbpx

"Koga sledećeg napasti?” je ekspanzivna, smešna i subverzivna komedija u kojoj se reditelj sukobljava sa svim gorućim problemima današnje Amerike.

where to invade next one sheet 600x350

Oskarovac Majkl Mur se vraća na veliki ekran sa ostvarenjem „Koga sledećeg napasti?” – provokativnom i urnebesnom komedijom u kojoj Mur neće prezirati ni od čega kako bi odgonetnuo šta je zapravo potrebno da bi Amerika ponovo bila velika.

"Koga sledećeg napasti?” je ekspanzivna, smešna i subverzivna komedija u kojoj se reditelj sukobljava sa svim gorućim problemima današnje Amerike, a rešenja nalazi na najčudnijim mestima.

Tvorac filmova poput „Fahrenhajt 9/11” i „Žeđ za nasiljem”, vratio se sa velikim filmom koji se razlikuje od svega što je do sada uradio – ovo je poziv na naoružanje kako bi se osvojio i povratio američki san baš tu u Americi. Jedan od najiskrenijih i najvrednijih patriotskih filmova koji je neki Amerikanac ikada snimio, koje počiva na ideji „mi možemo bolje“.

 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

NAJČITANIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU