fbpx

The White Lotus

Reditelj i scenarist serije “The White Lotus” Mike White ovaj put ekipu za snimanje nove, treće sezone ove popularne serije, vodi na Tajland. 

Prva sezona serije snimljena je u Mauiju na Havajima, a druga sezona na Siciliji u Italiji. Izvršni producent David Bernard već je rekao za Deadline da se nadaju da će krenuti u Aziju: “Puno smo pokušavali raditi u Aziji i nadamo se da će treća sezona biti naša prilika da tamo nešto napravimo”, rekao je.

Isto tako, Mike White, koji sam piše seriju, govorio je o tome u videu objavljenom na kraju druge sezone. “U prvoj sezoni radilo se o novcu, onda je druga sezona bila o seksu, a treća sezona bila bi možda neka vrsta satiričnog i smiješnog pogleda na smrt u istočnjačkoj religiji i duhovnosti”, rekao je.

Produkcija treće sezone tek treba započeti, a prema izvorima, White provodi vrijeme na Tajlandu tražeći lokacije za snimanje. Detalji o glumačkoj postavi tek trebaju biti objavljeni. Ono što znamo je da će treća sezona, kao i druga, imati nove glumce. No, za sada nema informacija o tome hoće li se iko iz druge sezone pojaviti u trećoj, kao što je to bilo zadnji put kad je Jennifer Coolidge glumila Tanyu u prvoj i drugoj sezoni, prenosi Muzika.hr.

Kako su prve dvije sezone Mikea Whitea “The White Lotus” snimljene u odmaralištima Four Seasons na Havajima, odnosno u Italiji, moguće je da će se treća sezona odvijati u jednom od četiri imanja luksuznog hotelskog diva na Tajlandu, koja su raspoređena u gradu, selu, džungli i plaži.

“The White Lotus” osvojio je 10 nagrada Emmy za svoju prvu sezonu, uključujući one za izvanrednu ograničenu ili antologijsku seriju i za sporednu glumicu (Jennifer Coolidge), koja je reprizirala svoju ulogu Tanye McQuoid u 2. sezoni na Siciliji. Ranije ove godine Coolidge je osvojila Zlatni globus za drugu sezonu, koja je također odnijela kući istu nagradu za najbolju ograničenu seriju, antologijsku seriju ili televizijski film. Serija je također osvojila dvije nagrade SAG, za najbolji TV dramski ansambl te za Coolidgeinu izvedbu.

 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE NA PORTALU