fbpx

the lastofus hbo jan23 screenrant

Nakon što su samo dvije epizode “The Last of Us” bile puštene, HBO je naručio drugu sezonu ove postapokaliptične drame. Zvijezda serije Bella Ramsey koja je utjelovila Ellie, iznijela je novosti o tome kada bi se druga sezona mogla emitirati. I to neće biti baš tako skoro: “Mislim da ćemo vjerojatno snimati krajem ove godine, početkom sljedeće”, otkrila je u The Jonathan Ross Showu. “Dakle, vjerojatno će to biti kraj 2024., početak 2025. godine.”

Prema riječima izvršnog producenta Craiga Mazina, bilo je potrebno oko 200 dana da se snimi prva sezona u Kanadi, a zatim su dodatni mjeseci provedeni u montaži serije i dodavanju specijalnih efekata. Ukupno je prošlo 18 mjeseci od datuma kad je snimljena prva scena do lansiranja prve sezone 15. januara ove godine.

2025. djeluje daleko, ali ako bi birali između osrednje adaptacije video igre ili kvalitetne kao što je to bila prva sezona, svi se možemo složiti da se isplati čekati, prenosi Muzika.hr.

Nastavak ima još više materijala za obraditi nego prva sezona, koja je sve događaje iz prve igre sakupila u devet epizoda. Moguće je da će seriji čak biti potrebno više od dvije sezone da ispriča cijelu priču. Craig Mazin je i izjavio kako im vjerojatno “za količinu preostale priče trebalo više od jedne sezone”.

Kreatori serije su također objasnili da druga sezona neće pratiti igru tako striktno kao adaptacija za prvu sezonu. Mazin i Druckmann se nadaju da će ostatak serije imati nešto za svakoga ko gleda – od novopridošlica do predanih obožavatelja videoigara. “Predstavit ćemo stvari, ali bit će drugačije”, rekao je Mazin za Variety. “Ponekad će biti radikalno drukčije, a ponekad će biti jedva uopšte drugačije. Ali bit će drugačije i bit će posebno. Neće biti baš kao igra. Bit će to serija kakvu ja Neil želimo” rekao je.

Igra “The Last of Us: Part II” uključuje i Joela i Ellie, tako da se Pedro Pascal i Belle Ramsey definitivno vraćaju svojim ulogama. U priči se pojavljuje i Joelov brat Tommy — kojeg glumi Gabriel Luna u prvoj sezoni, tako da će se i on vjerojatno vratiti. Isto tako, drugi dio igre počinje pet godina nakon kraja prvog, pa možemo očekivati i nešto starijeg Joela i nešto zreliju Ellie, koja će imati 19 godina, koliko sada ima glumica koja ju utjelovljuje.

Osim njih, u drugoj sezoni možemo očekivati i pojavu novih bitnih likova, prvenstveno Abby (koja je pripadala Krijesnicama) i Dinu, Ellienu djevojku. Glumice za te uloge tek trebaju biti odabrane.

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE NA PORTALU