fbpx

the walking dead 750x500

 Foto: The Walking Dead, Seasson 11 promo

Iako se nakon 12 godina prikazivanja i 177 epizoda završila serija “The Walking Dead”, AMC je tokom zimske press-turneje televizijskih kritičara najavio da će biti tri nova spinoffa istoimene serije.

Prvi će biti “The Walking Dead: Dead City”, u kojoj će Loren Koen i Džefri Din Morgan igrati glavne uloge. Ovaj spinoff planiran je da izađe u junu.

AMC je najavio i da će dugoočekivani spinoff, “The Walking Dead: Daryl Dixon”, izaći kasnije ove godine. U njemu će Norman Ridus biti glavni glumac i oko njega će se sve vrtjeti. Neimenovani TWD spinoff, u kojem glume Andru Linkon i Danaj Gurira, planiran je za 2024. godinu.

Fear the Walking Dead se završava poslije osme sezone?

Otkriveno je i da će se “Fear the Walking Dead”, jedina serija iz ove franšize koja se trenutno emituje, približiti kraju u osmoj sezoni.

Podsjećamo, posljednja epizoda popularne postapokaliptične horor serije emitovana je 20. novembra, a finale je bilo fokusirano na preostale preživjele, predvođene Derilom Diksonom (Norman Ridus) i Karol Peletje (Melisa Mekbrajd).

Izvor: Headliner.rs

 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE NA PORTALU