fbpx

prljavi ples

Gotovo 35 godina nakon premijere filma “Prljavi ples” u pripremi je nastavak, a u njemu bi trebalo da zaigra Dženifer Grej, koja se proslavila ulogom Bejbi u ovom filmu. 

“Dženifer Grej se vraća u rizort Kelerman u sljedećem poglavlju”, objavio je studio Lionsgate tokom svoje CinemaCon prezentacije, misleći pritom na luksuzno odmaralište u kojem je smještena radnja kultnog filma iz 1987. godine, prenosi Daily Mail.

U originalnom Prljavom plesu Grej je tumačila lik Frensis Bejbi Hausman, koja je ljeto 1963. godine provela u rizortu Kelerman sa svojom porodicom. Tokom svog boravka tamo upoznala je instruktora plesa Džonija Kasla, kojeg je odglumio Patrik Svejzi.

Film je postao veliki hit i zaradio je 64 miliona dolara, a budžet filma bio je samo 6 miliona dolara. Osvojio je i Oskara za najbolju originalnu pjesmu za (I’ve Had) The Time of My Life, a zaradio je još 150 miliona dolara od međunarodnih izdanja tokom godina.

Izvor: CdM

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU