fbpx

Frenkie po prvi put u svojoj karijeri pokazuje novu stranu i na jako emotivan način opisuje svoje očinsko iskustvo – u pjesmi i videospotu za pjesmu “Malkice“.

frenkie 1082017 jpg 400x261

Nakon što su nedavno fanove razveselili s videospotom za pjesmu “Viša srednja klasa”, Frenkie, Kontra i Indigo ne miruju ni tijekom ljeta. Tako su danas objavili novi, šesti po redu videospot sa zajedničkog albuma “Putanja”.

Frenkie po prvi put u svojoj karijeri pokazuje novu stranu i na jako emotivan način opisuje svoje očinsko iskustvo – u pjesmi i videospotu za pjesmu “Malkice“. Režiju za novi video potpisuje Adnan Huremović i njegova Kreativluk ekipa, a dostupan je na službenom FMJAM.

https://www.youtube.com/watch?v=pGoR0cvpPjw

“Realizacija ovog spota bila je moja želja od samog nastanka albuma. Ova tema je jako osobna, po prvi put sam se usudio opisati iskustvo roditelja i na ovoj pjesmi smo svi zajedno najduže radili. Mnogi prijatelji su se iznenadili kada su čuli pjesmu, a spot kod svih izaziva tople emocije. Ova pjesma je posvećena svim očevima sa kćerkama!”, otkrio je Frenkie.

Saznajemo također da Frenkie, Kontra i Indigo uveliko rade na nastavku zajedničkog albuma “Putanja”. Plan je da u rujnu uđu u studio i, kao i prošli put, u par dana snime cijeli album. Gdje će se nastavak snimati nisu htjeli otkriti, ali s obzirom da se “Putanja” snimala u Berlinu, za očekivati je i da nastavak bude realiziran na posebnoj lokaciji.

muzika.hr

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU