fbpx

Zoster1

Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu “Čovjek želi da je ptica“, koja je treći singl sa njihovog novog albuma “Najgori“. 

Muziku i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman grupa Zoster. Gostujući muzičari na pjesmi su Đani Pervan na bubnjevima i gudački kvartet u sastavu Arvida
Kullolli, Anamarija Marić, Ajdin Mulabdić i Lidija Paulin. Video za pjesmu radili su Nikola Galić i Toni Kvesić, a glumci u spotu su Medina Pašić i Mario Knezović.

“Prvi singl ‘Kuda idu svi ti ljudi’ jedna je vrsta premise, u drugom spotu i pjesmi, ‘Treba mi keš’, otkrivamo našeg protagonistu ‘Najgoreg’ u prvom licu, a ovaj treći singl je priča isto o našem ‘Najgorem’, ali o njemu pričamo u trećem licu. S time smo publici otkrili početak i kraj novog albuma, a s njegovim izlaskom dobit ćete cijelu sliku”, navodi frontmen benda, Mario Knezović.

Album ‘Najgori’ imat će 10 pjesama koje su koncepcijski povezane. Ovim singlom Zoster otkriva kraj svoga protagoniste i slaže mozaik albuma koji bi trebao ugledati svjetlo dana krajem 2022. godine. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma „Najgori“ koji je sniman u Muzičkom centru Pavarotti u Mostaru i u studiju Baraka u Mostaru.

Izvor: Muzička zona

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU