fbpx

we are not alone

Foto: google

Pjevač Nik Kejv i njegov dugogodišnji saradnik, član benda The Bad Seeds, Voren Elis objavili su pjesmu „We are not alone“, kao najavu albuma koji spremaju za francuski dokumentarni film o prirodi „Snježni leopard“ (La Panthere des Neiges), saopštila je organizacija Exit festival.

Organizatori Exita u saopštenju podsjećaju da će Nik Kejv sa bendom The Bad Seeds 8. jula iduće godine imati nastup na novosadskom festivalu.
U saopštenju se podsjeća da Kejv i Elis zajedno stvaraju muziku za filmove od 2005. godine.

Elis je kazao da mu je rad na ovom projektu jedno od omiljenih iskustava do sada, ocjenjujući da su napravili „jedan od najljepših filmova na kojima su do sada radili“.

„Pitao sam Nika da li može da dođe na jedan dan, napiše pjesmu i odsvira nešto na klaviru. Vidio je film i ostao četiri dana. Ovo je jedno od mojih omiljenih iskustava na projektu. Zvijezde filma su životinje u svojoj divljoj slavi, onakve kakve ih nikada ranije nismo vidjeli. A čovjek osjeća poštovanje i divljenje“, rekao je Elis.

Premijera dokumentarnog filma je 22. decembra u Sjedinjenim Američkim Državama.

Radnja prati fotografa Vinsenta Muniera (Vincent) i romanopisca Silvana Tesona (Sylvain Tesson) na Tibetanskoj visoravni, u potrazi za neuhvatljivim snježnim leopardom, ugroženom vrstom.

U pjesmi We Are Not Alone, Nik Kejv nježno pjeva o veličanstvenosti prirode, navedeno je u saopštenju.

 https://www.youtube.com/watch?v=kGVhwgHIy74

Agencije

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU