fbpx

scub topljenj stvarnosti

Osam umjetnika koji su bili gosti umjetničke rezidencije ASSEMBLING BL(KN) predstaviće svoje radove u subotu, 28. maja, u prostorijama Društveno kulturnog centra „Incel“.

Program završne manifestacije počinje u 17 časova, ispred Boske, audio šetnjom „Veliko B“ grčke umjetnice Mary Marinopolou.
U 19h u DKC Incel, otvoriće se izložba sa multimedijalnim radovima umjetnika Lori Lako, Dione Kusari, Sezara Salihija, Jelene Gajinović, Jelly Luis i Alesandra Rilettija.

Banjalučka umjetnica Lea Blau izvešće performans „Muškarci koji žele sve“ kojim će zaokružiti program umjetničke rezidencije. Performans je planiran za 20:30h ispred Incela.

U muzičkom dijelu programa od 23h nastupa Saša Đorđević.

Umjetnička rezidencija ASSEMBLING BL(KN) je počela 02.05.2022. godine i dio je međunarodnog projekta Some Call Us Balkans. Cilj je da kolektiv umjetnika/putnika izgradi zajedničke prakse sa kojima će se predstaviti na jesen tokom putovanja kroz Balkan.

Više o samom projektu možete pronaći na sljedećim linkovima:

https://somecallusbalkans.org/
https://www.facebook.com/getobl
https://www.facebook.com/dkcincel

  

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE NA PORTALU