fbpx

Geto jam

Treći graffiti jam u organizaciji Udruženja Nezavisnih Stvaralaca i Aktivista “Geto”, IlluminationsB&H i stanara Krfske ulice održaće se u subotu 22. augusta u naselju Mejdan (Obilićevo). 

Jednodnevno dešavanje ima cilj da uključi širu zajednicu te kroz radionice i praktični rad približi građanima uličnu umjetnost.

Program manifestacije počinje u 12 časova sa radionicom plesa asocijacije Anonymus Crew. Radionice zvuka predvodiće muzičari i DJevi iz Banja Luke - Dejan Ilić – Woodie, mf_PolicE, Chicha Guru i Dalibor D koji će sa zainteresovanim polaznicima proći kroz osnove puštanja muzike.

Zidove će oslikati grafiteri i akademski slikari iz Banja Luke, Brčkog i Sarajeva – Nico, Joža, Jura, Konir, Demon, Trie, Zoper, Zost, Minja, Papi, Kons925, Jeron koji će na svojim muralima i grafitima raditi zajedno sa djecom iz naselja.

Jednodnevno druženje je zakazano za subotu 22. august na dječijem igralištu u Krfskoj ulici (br. 92-112) sa početkom u 12 časova.

Graffiti Jam After Party sa početkom u 20h, održaće se u caffe bar – u Igra Mečka gdje će za muziku biti zadužen Ivan S.

Partneri manifestacije: Anonymus Crew, Obojena Klapa Sa, Centar za životnu sredinu, Omladinski centar Zdravo Da Ste, DKC Incel, Penjački klub Extreme, Kodiak burger&steak Bar, i Caffe Bar Igra Mečka.

Medijaska podrška: Impuls portal i Basoc Radio – BRadio.

Kako je bilo na prvom i drugom Graffiti Jam - u pogledajte na video klipovima ispod:

                      

 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE NA PORTALU