fbpx

ante jakića graffiti 2

Udruženje Nezavisnih Stvaralaca i Aktivista “Geto”, “Ruka podrške” i “Illuminations BH” iz Banjaluke uz podršku građana ulica Drage Malića i Sime Matavulja organizuje 18. jula jednodnevno dešavanje na dječijem igralištu u naselju Sime Matavulja (Ante Jakića).

Ideja je da se pored kreativnog oslikavanja zidova i radionica sa najmlađima, realizuje i večernja projekcija filmova. Zidove će oslikati grafiteri i akademski slikari iz Banjaluke - Demon, Trie, Jeko, Grme, Papi, Otap, Milan, Doktor, Zoper, Minja i Zost koji će na svojim muralima raditi zajedno sa djecom iz naselja. Radionicu zvuka vodiće Tijana, Oridžidži, Adem Lir i EM muzičari iz Banjaluke koji će sa zainteresovanim polaznicima proći kroz osnove puštanja muzike.

Manifestacija počinje u 12 časova a završava sa projekcijom filmova koji počinju u pola devet.

Partneri manifestacije su Centar za zaštitu životne sredine, Omladinski centar Zdravo da ste, DKC Incel, Penjački klub Extrime, Peckham Pub, Impuls portal i BR radio

ante jakića graffiti

 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

NAJČITANIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU