fbpx

Gradiska SNSD

Sukobi u gradiškom SNSD-u oko kadrovskih rješenja kulminirali su na sastancima mjesnih odbora ove stranke u Gornjim i  Donjim Podgradcima.

Kako tvrdi naš izvor iz te stranke, do sukoba je došlo zbog pokušaja dijela stranačkog rukovodstva da Vladu Stanišljevića, aktuelnog direktora Osnovne škole “Vasa Čubrilović”, počaste funkcijom načelnika odjeljenja u Gradskoj upravi.
 
S obzirom da on nije član SNSD-a, plan je bio da se učlani u mjesnom odboru Gornji Podgradci, gdje je inače nastanjen, čime bi mu put do funkcije bio otvoren.
 
Ovoj ideji se oštro usprotivio Zvjezdan Panić, jedan od vodećih ljudi SNSD-a u Gradišci, i Stanišljevićev komšija iz Gornjih Podgradaca. Panić je i predsjednik mjesne organizacije SNSD u tom mjestu. 
 
 
Sukob je, tvrdi naš izvor, eskalirao na sastanku na kojem je trebalo biti izabrano novo rukovodstvo  mjesnog odbora, a kome je prisustvovao i Milenko Pavlović Miler, predsjednik Skupštine grada Gradiška. 
 
Panić je već u uvodnom izlaganju kritikovao ovakvu kadrovsku politiku, zbog čega je Pavlović pokušao prekinuti njegovo izlaganje. U tom trenutku, tvrde izvori, Panić je uz psovku napustio salu, a za njim i većina prisutnog članstva  zbog čega je sastanak prekinut.
 
U izjavi za Impuls, Panić je negirao da je između njega i Milenka Pavlovića došlo do sukoba.
 
“Ja i gospodin Pavlović smo više nego dobri. Mi sarađujemo kao mjesne zajednice Gornji i Donji Podgradci, izuzetno dobro”, tvrdi Panić.
 
Kada je riječ o spornim imenovanjima, on je kratko prokomentarisao da je to završeno, da Stanišeljević nije izabran i da je na tu priču stavljena tačka.
 
 
Tri dana nakon pomenutog sastanka u Gornjim Podgradcima, trebao je biti održan sastanak u Donjim Podgradcima, mjestu u kome živi Pavlović. Satanku se međutim nije odazvala većina članstva SNSD-a iz ove mjesne zajednice, zbog čega je odmah i prekinut. 
 
Milenko Pavlović se danas nije javljao na telefon. 
 
 

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU