fbpx

"Pohapsite ih, postradaću znam"

3rokž

- Došao je i taj dan sine. Dan kada ću preuzeti pravdu u svoje ruke, jer oni neće da kažu ko te je silovao, mučio i na kraju ubio. 200 dana stojimo ovdje i očigledno se ne boje naroda. Sine, oprosti mi za ono što ću uraditi, ali znam da me razumiješ – poručio je sa Trga Krajine Davor Dragičević, otac ubijenog dvadesetjednogodišnjeg banjalučkog studenta Davida Dragičevića.

"Nijednu svoju sledeću namjeru neću reći do zadnje sekunde.  Ako želite ikome dobro, privešćete ih. Hoću li ja biti sam, ili iza mene hiljade ljudi, meni u životu nije bitno. Dragi moj sine dušo naša, ne mogu više. Postradaću, znam, ali neću ni da živim kao gnjida." - poručio je Davor Dragičević s Trga Krajine.

Daniela Ratešić Došen, koja je od samog početka uz Davora Dragičevića i njegovu porodicu u borbi za istinu i pravdu u vezi sa ubistvom djeteta, kaže da se svakodnevno pišu najgore uvrede na račun porodice Dragičević. Pitala ih je da li se boje Boga.

"David je bio dijete koji nam je svima otvorio oči. A mi treba da budemo uz njegovog oca, šta god on odlučio, jer ništa mu se ne može zamjeriti.", rekla je  Daniela Ratešić - Došen iz grupe Pravda za Davida. 

Stotine građana okupili su se na Trgu Krajine, po 200. put, kako bi dali podršku Davoru Dragičeviću u njegovoj borbi i traganju za ubicama sina. 

Istekao je i rok koji je Davor Dragičević dao nadležnima da otkriju ubice njegovog sina Davida.

BN TV