fbpx

Na Trgu i dalje Pravda za Davida

2idalje

Na Trgu Krajine u Banjaluci, 195 dan traži se pravda za Davida. Poruke iste i večeras, kao i prethodnih dana, mir i dostojanstvo za istinu i pravdu.

Davor Dragičević, članovi grupe "Pravda za Davida" i građani Banjaluke 195 dana zajedno se bore da se sazna istina o ubistvu dvadesetjednogodišnjeg Davida. 

Davor se zahvalio građanima koji su prisustvovali trećem velikom skupu "Pravda za Davida". Poručio je da se borio za ovu državu koju više ne može nazvati svojom. 

"Odratao, odbolovao sa kljakavom nogom radio, 30 godina služio ubice, bagru, ratne profitere i njihovu djecu, koja su se smijala kljaki što ima kraću nogu 3,5 cm kad ih služim sa njihovim parama i onda 18 marta frajeri otmete mi đakca“, rekao je Davor Dragičević, otac ubijenog Davida.

Ponovio je i večeras da je vrh MUP-a odgovoran za ubistvo njegovog sina.

Davidova majka Suzana poručila je da je David vrijedan da se svaki građanin bori za istinu i pravdu.

"Vrijedan je naših života, moga života i njegovog, vrijedan je svake uvrede i ružne riječi što sam sinoć rekla, a koje ću još da kažem, što mi uzimaju za zlo. Bagro, vrijedan je svega,moj sin moja ljubav, poručila je Suzana Radanović.

Davor Dragičević još jednom je ponovio da nstitucijama daje rok do četvrtka da se kažu istinu o ubistvu njegovog sina.  Građani i članovi grupe Pravda za Davida poručili su da ostaju na Davidovom trgu sve dok nalogodavci i ubice ne budu pronađeni, uhapšeni i kažnjeni.

(BN TV)