fbpx

"Kakav ti je bitkoin, Iliću?"

765 430 0e2ac85e319ddfac4de1260df2e8186a

Građani okupljeni oko grupe Pravda za Davida poručili su sa Trga Krajine da ničija odgovornost u slučaju ubistva Davida Dragičevića neće izostati. Ostajemo do kraja uz Davora i Suzanu, poručili su okupljeni.

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida opet je javno rekao imena, kako kaže, ubica njegovog sina.

"Goniću vas i maltretirati do kraja života, sve redom. Gdje ste svi danas, nedjelja, koliko djece 'burle' imaš, koliko unučadi. Na mom stolu je danas jedan tanjir", poručio je Davor Dragičević sa Trga Krajine.

Davor Dragičević je poručio da je sve manje vremena za konkretne stvari te da će svoju pravdu za pokojnog sina, kao i svu djecu Republike Srpske istjerati kad tad. Naglašava da će upaliti svoju slavsku svijeću opet, i to onog momenta kada je, kako kaže, ubice i zločinci ugase.

"Kakav ti je bitkoin ove sedmice, Darko Iliću? Ja ću ti pokazati kakav je moj", upitao je Davor Dragičević, otac ubijenog Davida.

Građani i članovi grupe Pravda za Davida okupili su se 224. dan zaredom na Trgu Krajine u Banjaluci, kako bi došli do istine, a nakon nje stiže i pravda za banjalučkog studenta koji je ubijen prije 7 mjeseci.

(BN televizija)