fbpx

Davor poručuje: Idemo do kraja

1idemo

Davor Dragičević, otac tragično nastradalog Banjalučanina Davida Dragičevića, poručio je i večeras sa Trga Krajine u Banjaluci da će do kraja zahtijevati da se dođe do istine o smrti njegovog sina.

On je rekao da okupljanja na Trgu nisu nikakvi protesti i još jednom zamolio sve okupljene da se mirno i dostojanstveno ponašaju na okupljanjima.

Istakao je da se nažalost politika umiješala u cijeli ovaj slučaj.

"Ljudi molim vas, mirno i dostojanstveno, politiku su već uvukli. Ovo nisu protesti, ovaj Trg je naš, ovaj trg je Davidov. Svim ostalim koji pokušaju nešto da urade, bilo kakav eksces, uključujući i mene, poručujem da nije mjesto u grupi 'Pravda za Davida'. Mi smo ljudi, životinje nećemo vrijeđati upoređujući ih s njima", rekao je Davor Dragičević.

On je rekao da je nakon danas svima jasno ko su saučesnici, skrivači dokaza i ubice Davida Dragičevića.

"Imamo srce, snagu pamet i sve resurse da se suprotsatvimo, ali mirno i dostojanstveno. Mi i oni više nikada nećemo živjeti zajedno", rekao je Dragičević.

Otac Davida Dragičevića je izjavio da niko iz grupe "Pravda za Davida" nije prijetio desetogodišnjem sinu ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača.

On je zaključio da u ovoj grupi "znaju svu istinu o smrti Davida Dragičevića".

"Grupi sam rekao prije sedam dana da od istrage ne očekujem ništa. Davida nikad neću oprostiti, djecu vam nikad neću oprostiti. Idemo do kraja", zaključio je Dragičević.

(BN)