fbpx

Dodiklend

Dobro veče Republiko Srpska, vi gledate Dnevnik Radio-televizije Republike Srpske. Današnji dan su obilježili sljedeći događaji:

2dodiklend

-Predsjednik RS Milorad Dodik se u Beogradu sastao sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem gdje su na čistoj ćirilici razgovarali o unapređenju i onako savršenih odnosa Srbije i Srpske. Predsjednik Srbije Vučić je tom prilikom izjavio da mu je najveća želja da postane Milorad Dodik u Srbiji.

- Premijer Republike Srpske Dodik sastao se i sa predsjednikom MMF-a gdje su u srdačnom i konstruktivnom razgovoru zaključili da poslije logične i dostojanstvene ostavke glavnog revizora budžet Republike Srpske nikad nije bio puniji.

- Na UKC Paprikovac šef klinike za hirurgiju Milorad Dodik presadio je glavu jednog srpskog patriote, na tijelo sorošovca. Samoj operaciji je prisustvovao i vladika Jefrem koji je sorošovca, za svaki slučaj, osveštao i pomolio se za njega.

- Predsjednik ANURS Milorad Dodik izjavio je da se projekat enciklopedija Republike Srpske obustavlja i da će ga zamijeniti projekat "Bajke Republike Srpske".

- Ministar nauke i kulture Milorad Dodik posjetio je Srebrenicu i pohavalio srpske arheologe za profesionalnost i patriotizam, jer i pored toga što se bave iskopavanjima na ovom lokalitetu već dvije godine nisu iskopali nijednu masovnu grobnicu.

- Predsjednik SNSD Milorad Dodik optužio opoziciju u Republici Srpskoj za nesposobnost i rekao da je ona jedini krivac zašto je on ovoliko dugo na vlasti.

- Na sastanku opozicije na Jahorini donesen zaključak da je Dodik institucija i da oni ne žele biti instrumentalizovani od strane sila mraka i bezumlja iz Federacije BiH i inostranstva za rušenje institucije Republike Srpske.

- Dirigent Banjalučke filharmonije Milorad Dodik najavio novi projekat sa Bajom Malim Knindžom, gdje će ovaj orkestar predstaviti Bajine klasike u potpuno novom aranžmanu.

- Trener Igokee Miorad Dodik najavio osvajanje nove titule BiH u inat treneru reprezentacije BiH Dušku Vujoševiću.

- Šef protivgradne zaštite Republike Srpske Milorad Dodik je obećao ratarima u Bijeljini da ako glasaju za SNSD grada neće biti. U slučaju da ponovo glasaju za SDS neće im pomoći ni protivgradna zaštita.

- Juče je predsjednik Republike Srpske posjetio banjalučku transfuziju i dao 1,5 l krvi, pri tome odbivši sok i sendvič koji mu po zakonu sljeduje. On je zamolio radnike transfuzije da sandvič pošalju željezničarima.

- I na kraju jedna potpuno nevjerovatna vijest. Juče je u Istočnom Sarajevu otvoren vrtić „Patrijarh Pavle“ kojeg je sam osmislio, finansirao, sagradio i otvorio Milorad Dodik. Morate priznati impozantno i vraća nadu u bolje sutra.

To je bilo sve za večeras poštovani gledaoci u Dnevniku Radio-televizije Republike Srpske, ostanite sa nama, jer mi smo javni servis svih građana Republike Srpske.

Autor: Srđan Puhalo/Frontal.ba