fbpx

Davor poručio Dodiku: “Ubijate nas! Nećete pobijediti, izbora neće biti”!

765 430 081086f4f869a40a1bced67536705a9c

Skup „Pravda za Davida“ održan je 166. dan zaredom. Poruka i dalje ista – „Nećemo odustati sve dok se detalji o ubistvu 21 – godišnjeg Davida Dragičevića ne objelodane”!

“Ja ne idem nigdje odavde”, rekao je Davor Dragičević, otac ubijenog Davida.

“Problem je narod koji vam više ne vjeruje. Ubijate svaki dan. Ne mora biti ubistvo da se neko ubije. Ubijate narod, psihički maltretirate. Otimate im koricu hljeba iz usta. Otimate ovoj djeci pravo da odrastaju”, poručio je Dragičević.

“Zločinci i ubice nemaju ni vjeru ni naciju”, ponovio je Dragičević, a potom se obratio predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.

“Kažeš danas, nisi rekao da je lopov, narkoman. Ima snimak… Kažete da ćete pobijediti na izborima. Nećete pobijediti nigdje… izbora neće biti”, rekao je Dragičević.

Kao i prethodnih i 166. dan zajedno uz porodicu Dragičević istinu i pravdu je tražilo i nekoliko stotina građana koji su svi u glas pjevali Davidovu pjesmu „Klinac u getu“, a nekolicina njih čitala je i pisma podrške.

Okupljeni na Trgu Krajine ponovo su poručili da će u svojoj namjeri o otkrivanju istine o ubistvu Davida istrajati do kraja.

(BN)