fbpx

Davidov otac poziva: Branitelji srpstva dođite na trg da vidite ko smo mi!

1davor trg

Na Trgu Krajine u Banjaluci je 109. put za redom održano okupljanje građana koji traže istinu i pravdu za ubistvo Davida Dragičevića.

Davor Dragičević, otac pokojnog Davida i danas se obratio okupljenim građanima.

"Svima vama koji se oglašavate spolja, svi vi strani plaćenici, dođite ovdje na trg da se uvjerite ko sam ja, ko je sestra Teodora, ko je 12 veličanstvenih, ko je grupa Pravda za Davida. Vi branitelji srpstva dođite na trg. Vi koji prijetite budite malo frajeri. Dođite ovamo. Hijene, sotone i ubice stići će vas ruka istine i pravde", rekao je Davor.

Kako kaže, istina je surova, a pravda za Davida će biti još surovija. 

"Htio bih se zahvaliti četvorici vatrogasaca koji su bili na mjestu uviđaja i koji su izvukli tijelo Davida Dragičevića. Hvala im na informacijama i čijnenicma. To su jedine istinite informacije, a vi ubice ste u sprezi sa tužilaštvom i institucijama RS", rekao je Davor i dodao:

"Nikad vam nećemo oprostiti Đakca. I šefe pogledaj, sve nas je više i više. Mi i vi više nikad nećemo živjeti zajedno. Zadnji, treći skup pravda za Davida će biti uoči izbora. Svidjelo se to nekome ili ne. Idemo do kraja", poručio je on.

(BN/Buka)