fbpx

Zvornički ljekari kod Dodika

4yvorljek

Nakon 12 dana mirnih protesta zvorničkih ljekara i njihovih apela da ih primi predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik ih je pozvao u Banjaluku na razgovor. Zaposleni ističu da će ispoštovati svaku odluku koju donese predsjednik Dodik, nadajući se pozitivnom ishodu razgovora.

Danas nema protesta, jer je iz Banjaluke stigao dugo čekani poziv od predsjednika Republike Srpske, pa će delegacija zvorničke Bolnice sutra u Banjaluku na razgovor sa Miloradom Dodikom. Ispoštovaće, kažu, njegovu odluku, nadajući se da će se razgovori završiti na obostrano zadovoljstvo.

„Danas nećemo držati naše informativne skupove, jer smo dobili poziv od predsjednika Republike Srpske. Ispoštovaćemo sve odluke institucija Republike Srpske. Nadamo se da će doći do promjena odluka“, izjavio je juče doktor Goran Bjeković.

Doktor Zoran Komljenović smatra da će biti rješeni problemi na obostrano zadovoljstvo, a da je svima u interesu da Bolnica nastavi sa normalnim radom.

Na sastanak sa predsjednikom Dodikom neće ići Komljenović, ni smijenjeni ni novoimenovani direktor, već samo predstavnici zaposlenih, jer je to bio njihov uslov za dolazak u Banjaluku.

BN televizija