fbpx

Žena koju je premlatio HDZ-ovac: "Svi me napadaju jer sam progovorila - djeca, rodbina..."

SUPRUGA HDZ-ova župana Alojza Tomaševića kazala je novinarima u Požegi kako je dosad nitko nije kontaktirao nakon što je u javnost iznijela informacije o svom nasilnom suprugu.

2ewrg

"Nitko me nije kontaktirao. Čak me napadaju svi, groze se zašto sam to napravila", kazala je Mara Tomašević. Na upit novinara tko je napada, kazala je: "Tko? Djeca, rodbina, svi...".

Potresena žena danas se vratila na posao, a supruga od kad ga je prijavila nije vidjela. 

"Nemam se čega više bojati. Može me jedino ubiti", kazala je. 

2ewrg 1

Podsjetimo, jučer je u javnosti odjeknula vijest kako je HDZ-ov župan Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević premlatio ženu i zbog toga završio u policiji. 

"To je bilo šamaranje i guranje. Dobila sam udarac u desnu stranu kad me bacio na radijator. Par puta me ošamario", rekla je za Index o jučerašnjem napadu Mara Tomašević.

"Uho me malo boli, ali dobro je, mogu raditi", rekla nam je nakon što smo je upitali zašto je na poslu nakon svega što se dogodilo. "Moj posao je takav da ga ne može samo jedna osoba obavljati", kaže nam Mara, inače kuharica u požeškoj osnovnoj školi.

Mailovi upozorenja Plenkoviću

Mara Tomašević nam otkriva kako je već slala mailove upozorenja premijeru Plenkoviću, ali on ju je ignorirao. 

"Poslala sam dva maila gospodinu Plenkoviću još prije ovih izbora, ali nisam dobila odgovor. Htjela sam ga upozoriti da takva osoba kao što je moj muž ne može obnašati tu dužnost i da nešto poduzme. Odgovor nisam dobila, žao mi je. 

"Pisala sam im, vidi se moj mail. Rekla sam u mailu sve što sam trebala reći. Još imam taj mail", rekla nam je.

(Index)