fbpx

Šukalo: Sve je moguće u policijskoj državi!

adams

"Za njega imam poruku, jednostavnu, odgovaraćes za sve, a i za ovu zloupotrebu službenog položaja u kojom mene oštećuješ i pokušavaš da nasilno kriminalizuješ. Tebi Lukaču zatvor ne gine, a ja mirno spavam"

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske podnijeli su danas Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka izvještaj protiv Adama Šukala (1978.) i Željka Blagojevića (1976.) o počinjenom krivičnom djelu zloupotreba službene dužnosti ili ovlaštenja.

Autor: impulsportal.net

"Svakom pametnom čovjeku je jasno sta je motiv u ovom slučaju. Kako je moguće da se ovaj montiran proces koji traje vec 8 mjeseci sad Mup RS objavljuje. Kako je moguće da oni vode istragu o ovom slučaju, a nema Naredbe o sprovođenju istrage od strane nadležnog tužilaštva? Sve je moguće u policijskoj državi u kojem Lukač koristi za obručun sa političkim protivnicima. Neka tužilaštvo uradi svoj posao ja se ne plašim Lukača i jasno mi je da je njihov panika sve veća jer im se bliži kraj", reko je Šukalo za Impuls portal.

"Za njega imam poruku, jednostavnu, odgovaraćes za sve, a i za ovu zloupotrebu službenog položaja u kojom mene oštećuješ i pokušavaš da nasilno kriminalizuješ. Tebi Lukaču zatvor ne gine, a ja mirno spavam", izjavio je Šukalo.