fbpx

Rent-Asistent za sve: Od kućnih poslova do održavanja grobnih mjesta!

5rent

Životni tempo vas melje i ne stižete ispuniti sve dnevne obaveze? Živite van rodnog grada i treba vam osoba od povjerenja da obavlja poslove za vas? Konačno postoji rješenje! Rent-Asistent će se pobrinuti za vas i vaše najbliže.

U Banjaluci odnedavno posluje agencija Rent-Asistent koja po prihvatljivim cijenama obavlja čitav spektar usluga za vas!

Agencija osigurava sve vrste radova i usluga – od kućnih poslova do održavanja počivališta vaših najdražih. A sve to uz garantovanu odgovornost, temeljitost i diskreciju.

Daleko ste od rodnog grada i trebate pomoć u održavanju počivališta vaših najdražih? Sa mnogo pažnje Rent-Asistent će se pobrinuti za to. U dogovoru s vama, usluga će biti kompletna, na vrijeme i urađena s maksimalnim poštovanjem i brigom.

O uređenim grobovima i mezarima dobićete izvještaj uz fotografije kako bi agencija opravdala vaše povjerenje.

Agencija pruža pomoć u kući za sve one koji to nisu u mogućnosti samostalno obavljati – uz garantovanu odgovornost, temeljitost i diskreciju.

Samostalno ili sa partnerima, Rent-Asistent osigurava sve vrste radova i usluga.

Krečenje, čišćenje, peglanje, kupovina namirnica, plaćanje računa ili sitne popravke su poslovi na koje vise ne trebate gubiti vrijeme i snagu. Dovoljno je da pozovete agenciju i vaši problem su riješeni.

Ako nemate vremena i mogućnosti za dosadnu papirologiju i stajanje u redovima – tu je Rent-Asistent!

rent asistent

I više od toga!

U Banjaluci ste na kratko i potreban vam je smještaj? Zadatak Rent-Asistenta je da vaš boravak učini što prijatnijim. Ova agencija rezervisaće vam hotel, hostel, ili stan na dan i osigurati usluge prevoza dok ste u gradu.

Želite si osigurati vrhunske medicinske usluge? Agencija sarađuje sa renomiranim specijalističkim klinikama – stomatološkim, internističkim i estetskim, koje će vam pružiti neophodne zdravstvene intervencije i njegu.

Ukoliko imate važan sastanak ili planirate druženje sa dragim osobama, agencija vam osigurava rezervaciju restorana i kafića po vašem izboru te daje preporuke za događaje i mjesta koja biste trebali posjetiti.

Gubite energiju, nerve i zdravlje na dosadne administrativne poslove?

Ako imate firmu, ali ne i dovoljno zaposlenih da pokrijete ogroman obim poslova, Rent-Asistent za vas radi unos podataka, pisanje izvještaja, prevod i obradu tekstova, kao i kompletnu pripremu tenderske dokumentacije. Omogućava vam da uštedite vrijeme i izbjegnete bavljenje dosadnom papirologijom.

Uz garanciju kvaliteta usluge i pristupačne cijene, Rent-Asistent vam je na raspolaganju u svakom momentu. Uštedite vrijeme i novac, pojednostavite svoj život uz Rent-Asistent.

(Impulsportal)