fbpx

Promocije: Ivan Čolović "Smrt na Kosovu polju" i "Biblioteka XX vek - noga u vratima"

foto Jovica Drobnjak

Ivan Čolović, foto: Jovica Drobnjak 

Banjalučki Antifašistički Lijevoloberalni Krug (ALKa)Impulsportal, Antikvarijat Ramajana i Forum ZFD pozivaju vas u petak 23.2.2018. u 18,00 časova Muzički paviljon “Staklenac”, na promociju i razgovor o knjizi eseja "Smrt na Kosovu polju", uvaženog i svjetski priznatog beogradskog etnologa i socijalnog antropologa, borca za ljudska prava, antiratnog intelektualca iz beogradskog kruga “dvojke” i autora kovanice "druga Srbija" g. IVANA ČOLOVIĆA i u subotu 24.2.2018. u 12,00 časova Vijećnica Banskih dvora - Doma Kulture Banjaluka - na promociju "Biblioteka XX vek - noga u vratima"

U petak 23.2. o knjizi "Smrt na Kosovu polju" će razgovarati: autor Ivan Čolović, antropolog i etnolog; Dubravka Stojanović, istoričarka savremene povjesti, umjesto najavljenog g. Ivana Lovrenovića, govoriće Zoran Vučkovac, kulturolog, aktivista, a moderiraće Srđan Šušnica.

U subotu 24.2. o Biblioteci XX vek će govoriti Ivan Čolović, antropolog i etnolog i Dubravka Stojanović istoričarka savremene povjesti, a razgovorće moderirati Danijela Majstorović, lingvistikinja.

kosovo

kosovo 1