fbpx

Pandurević pita Lukača: Ko krije ubice u RS

5b93e715 ce5c 48f2 b181 14ac0a0a0a7e lukac pandurevic 700x402

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač je posljednja osoba u Republici Srpskoj koja ima moralno pravo da bilo kome drži lekcije i omalovažava nečiji patriotizam, poručila je potpredsjednica Srpske demokratske stranke (SDS) Aleksandra Pandurević.

Pandurevićeva je poručila ministru Lukaču da može da drži lekcije drugima tek kada javnosti odgovori na ključna pitanja.

''Ministre, ako niste primijetili, ubijaju narod. Drugima možete držati lekcije tek kada kažete: Ko je ubio Davida Dragičevića!? Ko je ispalio zolju na zgradu Euroherca u Banjaluci? Ko je ubio sve one ljude, od Milana Vukelića do Damira Ostojića, i ko gotovo svakodnevno pali auta po Republici Srpskoj?''.

Pandurevićeva poručuje da Lukač, sve dok ne bude imao odgovore na ova pitanja, treba da se krije od svjetlosti dana.

''Do tada, neka ne brine za građane, jer oni znaju šta im je činiti 7.oktobra – otjerati one zbog kojih je Republika Srpska postala Divlji zapad i mjesto odakle ljudi bježe'', poručila je Pandurevićeva.

Podsjetimo, član Glavnog odbora SNSD-a Dragan Lukač rekao je da očekuje veliku pobjedu ove stranke i njenih koalicionih partnera na predstojećim izborima koji su veoma bitni za Republiku Srpsku, te da je siguran da građani neće dozvoliti da na vlast dođu oni koji su spremni na podaničko ponašanje.

Zanimljivo je da Lukač, čija je dužnost da čuva bezbjednost svih građana, nije ni riječi rekao o ubistvima, slučaju Dragičević, pokušajima ubistva, eksplozijama koje se dešavaju u Banjaluci, što su od njega juče tražili poslanici Narodne skupštine Republike Srpske. Međutim, za ministra su to "podanici i izdajnici" jer dolaze iz drugog političkog tabora.

 

(Vijesti.ba / BN)