fbpx

Dragičević pokazao toksikološki nalaz iz Beča: Šta ćemo sad? (FOTO)

1nalaz

Na banjalučkom Trgu Krajine i večeras su se, u 19:30, okupili građani da bi izrazili nezadovoljstvo dosadašnjom istragom o smrti Davida Dragičevića i podržali njegove roditelje u borbi za pravdu i istinu.

Davor Dragičević, Davidov otac, je na večerašnjem okupljanju rekao da je smrt njegovog sina organizovano ubistvo od strane institucija RS, piše Buka.

Dragičević je rekao je da je Tužilaštvo RS već okvalifikovalo Davidovu smrt, kao ubistvo, te da se samo čeka zvanična potvrda iz te institucije.

– Zločinci i ubice šta ćemo sada kada imam sve nalaze – upitao je Davor Dragičević, aludirajući na toksikološki nalaz koji je tri sata prije objavio na FB stranici Pravda za Davida. Nalaz je radila laboratorija iz Beča, a kako je naveo Dragičević, isti je potvrdio jedino nisku koncentraciju THC(marihuana) 0,01ng/mg u periodu od zadnjih šest mjeseci, a Davidova kosa je testirana na 200 različitih opijata uključujući i ulične droge.

1nalaz 1

1nalaz 2

Podsjetio je da je u toku je sjednica Narodne skupštine RS, gdje se raspravlja o izvještaju Anketnog odbora, te poručio poslanicima da se tokom glasanja opredjele jesu li za istinu i pravdu i da živimo u uređenoj državi ili nisu. Ako smrt njegovog sina ne bude okarakterisana kao ubistvo, očekuje da poslanici opozicionih partija napuste sjednicu NSRS.

– Državo, šta si mi uradila? Ubila si mi djete, nije poginuo na pješačkom prelazu, ubila si ga, bacila u kanalizaciju – rekao je Davor Dragičević, nakon čega su građani skandirali “Ubice, ubice”.

(Buka)