fbpx

Davor: Vlast krije istinu o ubistvu!

765 430 5bb3cd1cfd308644a8388b2ef82349ab

Ko je ubio Davida Dragičevića? – pitanje je na koje i dalje traže odgovor porodica ubijenog mladića i građani Banjaluke koji su 167. dan zaredom mirno protestvovali tražeći da se sazna istina o Davidovoj smrti.

Borba za istinu i pravdu zbog ubistva banjalučkog studenta Davida Dragičevića nastavljena je na trgu Krajine u Banjaluci. Roditelji i građani poručili su 167. dan zaredom da neće otići dok ne dobiju odgovor na pitanje: „Ko je ubio Davida Dragičevića?“

Otac ubijenog mladića rekao je da nadležne institucije neće, ne mogu i što je najvažnije ne smiju da odgovore na ovo pitanje. Davor Dragičević imao je šta da poruči i predsjedniku Srpske Miloradu Dodiku.

„Došao si juče po račun, a nisam te još ni uslužio. Tek kad te uslužim, dobićeš svoj račun, sa svojim PDV-om, koji će ti biti malo veći i pored tvog bogatstva. Smiješ se ocu Davoru Dragičeviću, sa svojim socijalnim zubima. Nemaš ni prave zube“, rekao je Davor Dragičević.

Dragičević, koji je danas imao podršku i boraca Republike Srpske, prozvao je još jednom sve koji su učestvovali u spornoj prekonferenciji 26. marta i rekao da je svaka njihova izrečena laž zabilježena i da se više nikada ne može sakriti.

„Nikad Vam nećemo oprostiti. I kada budete tamo gdje trebate opet ćemo Vas upozoravati i spominjati. A istorija bolje da ne piše o vama, jer nema tih riječi kojima bi neko opisao Vaša zlodjela. Prema Vašem sopstvenom narodu“, rekao je Dragičević.

Zločinci, saučesnici i ubice, pravda će stići sve vas koji ste umiješani u Davidovo ubistvo. Podizanje optužnice protiv dvojice policajaca samo je početak. Ići ćemo do vrha kriminalne piramide – poručio je Davidov otac.

BN TV
Foto: SrpskaInfo