fbpx

Davor: „Milorade, idemo do kraja“!

765 430 ad074df286b0f48f9d9c19a4ded7b6e1

''Ne želim uopšte da ulazim u nečiji privatni život, pa tako ni njegov, a materijala ima na pretek'', istakao je ogorčeni otac ubijenog mladića

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida poručio je danas, 125. put sa banjalučkog trga da je saučesništvo u ubistvu teži zločin od ubistva.

Osvrnuo se na izjavu Milorada Dodika, predsjednika RS.

''Ne želim uopšte da ulazim u nečiji privatni život, pa tako ni njegov, a materijala ima na pretek'', istakao je ogorčeni otac ubijenog mladića i dodao.

''Znam ja da je David za vas samo brojka. Oteli ste Davida, mučili, masakrirali i ubili. Vi ste sotone i ubice i nikada nećemo biti komšije niti živjeti u istoj državi. Prvi ste počeli, prvi ćete završiti. Milorade idemo do kraja'', poručio je Davor, a njegove riječi praćene su aplauzom više stotina okupljenih Banjalučana, ali i turista.

Majka Suzana ponovila je da na Trgu traže istinu i pravdu.

''Pitala sam Lepira šta se desilo mome djetetu. Rekao mi je da je ubijen'', rekla je Suzana, dodavši kako se zahvalila na tome.

Podsjetila je da je tražila da demantuju konferenciju na kojoj su iznesene laži o Davidu.

''U ime nas roditelja i grupe “Pravda za Davida” želim da kažem da svako imenom i prezimenom staje iza svoje izjave te da Grupa ne stoji iza sramnih izjava koje su bile objavljene. Ne želim da se neko krije iza Grupe a govori razne stvari. Gospodo, potpišite se imenom i prezimenom'', dodala je majka Suzana.

Upitala je da li ona kao majka čiji je sin ubijen ruši Republiku Srpsku?!

''Veći šok za roditelje od smrti djeteta je borba da se dokaže čast mrtvog djeteta'', riječi su psihologa koje je citirala Suzana, koja je zatim dodala.

''Riješite ubistvo Davida Dragičevića i niko na Trgu više neće stajati'', poručila je Suzana.

Pročitano je pismo samohrane majke napisano nakon jučerašnjih izjava predsjednika RS.

''Vi ne znate koliko je teško u ovoj zemlji othraniti dijete sa ljubavlju. Željela sam puno više za nju, upisala sam fakultet da joj pružim bolji život. Danju smo učile i igrale se, a noću sam radila u bolnici. Riječi mama, volim te najviše na svijetu i te riječi su liječile sve'', navela je u pismu samohrana majka.

(BN/SrpskaInfo)