fbpx

Davor Dragičević: “Sve dokaze ste UNIŠTILI, ovo ubistvo ste planirali puno ranije”

2viber image 1

Do danas nijedna institucija u RS ništa nije uradila da otkrije i uhapsi ubice Davida. Dok se ne otkrije istina svaki dan ću biti ovdje u 18 časova, a vi probajte me otjerati. Nijedan član grupe neće napraviti incident – rekao je ovo danas na Trgu Krajine u Banjaluci Davidov otac Davor Dragicević.

On ističe da institucije apsolutno ništa nisu uradile, nijedan snimak nisu izuzele i ništa drugo.

– Svakim saopštenjem kopate sebi rupu sve dublje i dublje. Borićemo se do Strazbura. Iz sekunde u sekundu rušite čast ovih ljudi ovdje i RS. Na skupštini 10. govorim, a 11. ću ovdje. Stalno govorim koga uhapsiti, a vi ništa niste uradili. Pljačka kuće je montiran proces i džaba radite uviđaj, a ovo ubistvo ste planirali puno ranije od 18. marta – rekao je on i dodao “Milorade Dodik od danas si uvukao politiku u ovaj slučaj, a od danas ćemo i mi to raditi. Strazbur je sve blizu!”

– Sve ijedan dokaz koji smo vam dali ste uništili, od mene više nijedan dokaz nećete dobiti. A vi provodite istragu kako mislite da treba. Previše vremena smo vam dali sa današnjim danom. Sad nas je previše za vas.Poslije ovoga vi i mi nećemo živjeti u istoj državi i biti komsije.

2viber image 2

On je istakao da kada izađe iz NS RS imaće malo vremena, te da će svi morati izjasniti da li je David ubijen ili je skočio lastu u Crkvenu, te pozvao glavnog tužioca Švraku da se izjasni o ovom slučaju.

– Dao sam vam 6-7 imena saučesnika a ništa niste radili. Više vam nećemo davati imena, a do kada ćemo čekati to ćemo mi odlučiti – rekao je on-

Kao i svako veče na Trgu se orila pjesma “Klinac iz geta”.

Davor je rekao da dunje napreduju i da neće odustati i da idu do kraja. Na prostetu “Pravda za Davida” dugo nije bilo više ljudi.

srpskainfo.com