fbpx

Davor Dragičević poručio policiji u RS: Vrijeme je isteklo

2policija

Borba za istinu i pravdu ne prestaje! Građani Banjaluke 184. dan zaredom tražili su odgovor na pitanje: „Ko je ubio 21-godišnjeg Davida Dragičevića?“

Vrijeme je isteklo! – poručio je policiji i nadležnim instucijama otac ubijenog Davida, Davor Dragičević, prenosi Televizija BN.

"08. ujutru ova slika će biti okrenuta nazad. Iz samog spisa tužilaca koje je proslijeđeno advokatima, iz dijela, imate već previše dokaza i svega da svi budu pohapšeni. Koga si Vrećo uhapsio? Lepiru, koga si uhapsio?" , rekao je Dragičević.

 

"Kada su te ubili bila je zima. I sada je zima", rekao je Davor Dragičević.

On je predsjedniku RS Miloradu Dodiku poručio da on i grupa "Pravda za Davida“ neće otići sa trga i da se nikome ne smije prijetiti i da više nijedno dijete ne smije biti ubijeno.

Iz grupe "Pravda za Davida" obavijestili su građane da su tužbe protiv RTRS napisane i da svi građani koji se osjećaju ugroženo i koje je javni servis okarakterisao kao rušitelje Republike Srpske mogu tužiti RTRS.

"Vi ćete ovdje imati priliku da potpišete punomoć. Na osnovu te punomoći, tužba koja će biti ovog sadržaja biće otkucana na Vaše ime i predata u sud. Svi mi moramo da ćutimo i da slučajno ne bi bili prozvani u nekom od njihovih medija kao takvi kakve nas oni obilježavaju. Ja sam bila lično prozvana imenom i prezimenom. Moje dijete koje je već napadnuto zbog prozivki na RTRS, koje sam, DA, sklonila u inostranstvo, jer je djetetu pred mojim očima čovjek rekao da će je isjeći na komade, oni su ponovo prozvali na RTRS-u. Za to, Siniša Mihailović će dva bubrega da proda,a sa tim bubrezima ćemo da sagradimo kuću nekoj porodici. Neću uzeti ni dinar", poručila je Daniela Ratešić-Došen.

Davor Dragičević i članovi grupe Pravda za Davida već nekoliko dana spavaju na Trgu i poručuju da ne idu nigdje sve dok nalogodavci i ubice 21-godišnjeg Davida Dragičevića ne budu uhapšene.

(Radiosarajevo)