fbpx

Davor Dragičević: "Pola miliona zakači Igoru i Gorici, moj sin nema cijenu!"

caca

Davor Dragičević je danas na "Davidovom trgu" zgazio papir na kome je pisalo 500 hiljada maraka i poručio Miloradu Dodiku "To zakači Igoru i Gorici, moj sin nema cijenu!" Iznos od pola miliona maraka predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je kao moguću novčanu nagradu za otkrivanje informacija o slučaju Davida Dragičevića. 

Jedna od članica grupe "Pravda za Davida", Danijela Rašetić Došen, objasnila je da su operativci MUP RS mjesecima "rovarili" po grupi pokupšavajući izazvati razdor među njima, kako putem društvenih mreža, tako i na terenu. Zbog toga su neki članovi grupe povremeno sklanjani sa trga. Večeras su se svi članovi okupili u punom sastavu noseći majice sa natpisom  "Ćaća nikada neće ostati sam".

Na taj način oni su prenijeli poruku da jedinstvo grupe i njihovu posvećenost istini i pravdi niko ne može da razbije.

Davor Dragičević se zahvalio građankama i građanima Banjaluke što se već 150 dana okupljaju na "Davidovom trgu" i rekao da ukoliko ponovo bude zakazana posebna sjednica Narodne skupštine RS posvećena ubistvu Davida Drgaičevića, na njoj će govoriti majka Sazana i on. Najavio je da će na toj sjednici reći imena svih aktera ubistva, od naručilaca do egzekutora.

Davor Dragičević je kratko blokirao saobraćaj u Banjaluci uzvikujući "Ko je ubio Davida Dragičevića!", "Milorad Dodik daje pola miliona maraka, javite se ljudi! Za moje mrtvo dijete!"

caca 1

M.B.

Autor: impulsportal.net