fbpx

Da li Poligraf laže?!

1laz 2

Kampanja je već počela, a "koplja će se lomiti" u Banjaluci. U gradskoj skupštini odavno se ne zna ko je pozicija a ko opozicija. Ali "političke ljubavi" kratko traju. Narodna skupština je "jači sponzor" od gradske, pa ko zna ko će sa kim do izbora. A ko laže, valjda će nam reći "detektor laži".

Autor: Impuls

Poligraf je uređaj koji je poznatiji pod nazivom "detektor laži". U Banjaluci postoji Politički građanski front koji se zove POLIGRAF, valjda kako bi se svima dalo doznanja da ovaj poket ne laže.

Na FB stranici ovog pokreta nedavno je objavljena vijest:

"Na osnovu inicijative odbornice POLIGRAF-a Tatjane Čičić Odžaković, a nakon pritužbe građana na parkiranje u Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića, ispred kafića Intermeco, pristupilo se rješavanju problema. Parkirani automobili su zauzimali i trotoar, te onemogućavali pješacima da ga koriste (posebno roditelji sa kolicima, djeca i invalidna lica). U isto vrijeme se ugrožavala i bezbjednost saobraćaja, jer se od parkiranih automobila smanjivala preglednost prilikom uključivanja iz sporedne ulice, a tok seobraćaja se usporavao zbog stalnog i sporog parkiranja."

1laz 1

Dan ranije na FB stranici Mjesne Zajednice Starčevica objavljena je ista vijest, ali sa drugim akterima:

"Novo na Starcevici Danas se pocelo sa uklanjanjem "divljeg" parkinga ispred kafica Intermeco i Nove banke,na inicijativu odbornika SNSD-a u Skupstini Grada i Savjeta Mjesne zajednice Starcevica, a u cilju sprecavanja bahatog ponasanja vozaca i parkiranja na trotoar,sto je otezavalo kretanje majki sa kolicima i invalida posebno.Ovim ce se povecati i preglednost iz ulice Slobodana Kusturica na Bul.Stepe Stepanovica koje je pravilo veliki problem vozacima. Za ljepsu i bolju Starcevicu..."

1laz

Kampanja je već počela, a "koplja će se lomiti" u Banjaluci. U gradskoj skupštini odavno se ne zna ko je pozicija a ko opozicija. Ali "političke ljubavi" kratko traju. Narodna skupština je "jači sponzor" od gradske, pa ko zna ko će sa kim do izbora.

A ko laže, valjda će nam reći "detektor laži".