fbpx

Borac za radnička prava, Dražan Pejaković dobio prijetnje smrću

D Pejakovic crna hronika

 Foto: crna hronika

Dražan Pejaković, predsjednik udruženja građana “Radnički Pokret” i osnivač popularne Facebook grupe “Crna Lista poslodavaca”, suočen je s prijetnjama smrću zbog svoje neumorne borbe za prava radnika. Njegova hrabrost i odlučnost privlače veliku pozornost u javnosti.

Pejaković je postao meta prijetnji zbog svog neumornog zalaganja za pravdu u radnom okruženju. Unatoč ovim zastrašujućim prijetnjama, Pejaković je odlučio da neće kontaktirati policiju, smatrajući da bi to poslalo poruku straha i pokazalo da se boji.
“Neću dopustiti da se strah proširi među radnicima”, rekao je Pejaković hrabro. “Naša snaga leži u hrabrosti i zajedništvu, a ja ću nastaviti borbu za pravdu i prava radnika bez obzira na prijetnje koje mi se upućuju.”
Dražan Pejaković je postao prepoznatljivo ime u borbi za radna prava u našoj zemlji. Njegovo udruženje, Radnički Pokret, angažirano je u borbi protiv nepravdi na radnom mjestu i za poboljšanje radnih uvjeta, te sa svojim timom advokata pruža besplatnu pravnu pomoć svim oštećenim radnicima.
Svojom Facebook grupom “Crna Lista poslodavaca”, Pejaković je stvorio platformu za radnike da podijele svoja iskustva i upozore na poslodavce koji krše radnička prava. Ova grupa postala je mjesto solidarnosti i podrške za one koji se suočavaju s nepravdom na radnom mjestu.

Unatoč prijetnjama smrću, Pejaković nije odustao od svoje misije. On je postao glas radnika koji nemaju hrabrosti ili priliku iznijeti svoje probleme u javnost.
“Naše radničko pokretanje je jače nego ikad prije”, rekao je Pejaković. “Ove prijetnje samo su potvrdile koliko je naša borba važna i potrebna. Nećemo stati sve dok svi radnici ne budu tretirani pravedno i s poštovanjem.”

Ove prijetnje nisu samo upućene Pejakoviću osobno, već predstavljaju izazov za sve one koji se bore za prava radnika. Solidarnost i podrška koju Pejaković dobiva od drugih radnika pokazuju da se neće zaustaviti.

Prijeteći poruke i prijetnje nasiljem protiv Pejakovića samo jačaju odlučnost radničkog pokreta. Oni poručuju da je vrijeme za promjene i da neće popustiti pred zastrašivanjem.

Dražan Pejaković je postao simbol hrabrosti i borbe za pravdu u našem društvu. Njegova predanost i neustrašivost nadahnut će mnoge druge radnike da se bore za svoja prava i dostojanstvo na radnom mjestu.

crna hronika