fbpx

Stiže "Napoleon" u režiji Ridlija Skota

napoleon ridli skot

 Foto: Profimedia

Hoakin Finiks ima pune ruke posla. Njegov novi film "Bo se plaši" uskoro će biti premijerno predstavljen, snimanje "Džokera 2" je počelo, a konačno je objavljeno kada će se istorijska drama "Napoleon", u kojoj Finiks igra Bonapartu, naći na striming platformi.

Podsjetimo, vijest da će glumac zaigrati francuskog vojskovođu i vladara objavljena je 2020. godine, da bi se juče saznalo da film stiže 22. novembra 2023. godinem piše Deadline, prenosi b92.

"Napoleon" je odrađen u produkciji Apple Original Films i emitovaće se isključivo na Apple TV+ nakon što neko vrijeme provede u bioskopima. Prema scenariju Dejvida Skarpe, film je opisan kao „originalni i lični pogled na Napoleonovo porijeklo i njegov brzi, nemilosrdni uspon do cara, posmatran kroz prizmu njegovog zavisničkog i često nestabilnog odnosa sa suprugom i jedinom pravom ljubavlju“.

Sa Vanesom Кirbi u ulozi Napoleonove supruge Žozefine, "Napoleon" će pratiti cara kroz brojne poznate bitke. Ridli Skot takođe producira film zajedno sa Кevinom Volšom, Markom Hafamom i Feniksom, a Majkl Prus i Ejdan Eliot su izvršni producenti.

Finiks bi trebalo da ponovi svoju ulogu Džokera zajedno sa Harli Кvin koju tumači Lejdi Gaga u "Džokeru 2" 2024. godine. Кasnije ovog mjeseca, pojaviće se u najnovijem horor filmu Arija Astera "Beau Is Afraid".