fbpx

Potvrđen sedmi nastavak franšize ‘Scream’

Scream 6 Ghostface 1

 Scream VI (foto: Paramount)

Trenutačno se ne zna hoće li Jenna Ortega i ostatak glumačke postave potpisati ugovor za film zbog trenutnog štrajka holivudskih pisaca i glumaca.

Sedmi nastavak franšize “Scream” trenutno je u izradi s redateljem filma “Happy Death Day” Christopherom Landonom, izvještava The Hollywood Reporter. Landon će s “Scream 7” debitirati u franšizi, preuzimajući dužnost od Matta Bettinelli-Olpina i Tylera Gilletta, koji su režirali “Scream 5” iz 2022. i ovogodišnji “Scream VI”.

Bettinelli-Olpin i Gillett navodno će i dalje biti vezani za “Scream 7”, ali samo kao izvršni producenti, zajedno s Chadom Villellom. Redateljski dvojac je odustao od sedmog nastavka kako bi radili na originalnom horor filmu za Universal Pictures prije nego što je ovaj zaustavljen zbog tekućeg štrajka pisaca i glumaca u Hollywoodu.

Posljednja dva nastavka označila su lagani reboot franšize, dok su istovremeno djelovali kao nastavci originalnih filmova. Glumačku ekipu predvode Jenna Ortega, Melissa Barrera i Mason Gooding. Prema THR-u, sve troje glumaca tek se trebaju prijaviti za sedmo poglavlje, a očekuje se da će to učiniti nakon završetka štrajkova u Hollywoodu.

Christopher Landon najpoznatiji je po scenariju i režiji trilera i komedija-horora kao što su “Happy Death Day”, “Scouts Guide to the Zombie Apocalypse”, “Happy Death Day 2U”, “Freaky” i “We Have a Ghost”. Također je radio kao scenarist za franšizu “Paranormal Activity”.

Ravno do dna